Po vytiahnutí z rúry vyzeral takto:
Po posypaní rukolou takto:
Po piatich minútach takto:
Po desiatich minútach takto :) :):
A pritom sme boli na to len dvaja jedáci. :) Namiesto parmskej šunky, ako je v recepte, som dala oravskú slaninku.
Na záver trošku hudby. :):):)
Pekné dni prajem.
Ahoj
Dana
Tvoj koláčik vyzerá úžasne ... určite lepšie ako originál ... :))) A príbeh si zdokumentovala na jednotku ... :))) Ricottu ešte mám, urobím ho tiež ...
OdpovedaťOdstrániťPochvala od takej skúsenej a skvelej kuchárky ma veľmi teší. Díky moc. Ahoj. Dana :):):)
OdstrániťSouhlasím, vypadá to lákavě...Musím vyzkoušet...
OdpovedaťOdstrániťTam sa Ti nemá čo nepodariť. :):) Ďakujem. :) Dana
OdpovedaťOdstrániťDanka, dík za nápad! Určite urobím. Nemám doma ricottu, tak až keď kúpim. Lístkové mám také už vyvaľkané. A piekla si cesto podľa pôvodného receptu na dvakrát? Zdá sa mi to čudné, ja by som to naraz urobila :-)
OdpovedaťOdstrániťPá
Dani, robila som to na dva krát, ako je v recepte. Možno by sa to cesto pod ricottou neprepieklo a ostalo mazľavé, keby sa tam dala hneď. Alebo možno cesto potrebuje 20 min. a ricotta by 20 min. nezniesla. :):) Ja keď som to po 10. minútach vytiahla z rúry, bolo to ako pampúch. :):) Ale odvážne :) som tam dala to čo treba, ono to spľaslo a výsledok bol výborný. :):) Cesto som mala tiež to vyvaľkané. Ahoj. Dana :):)
OdpovedaťOdstrániťVypadá báječně:-))
OdpovedaťOdstrániťĎakujem Ajka. :):):)
OdpovedaťOdstrániť