A na rad prišli jablká. V pivnici ich je hojne,trvácnosť im pomaly končí, tak ich sušíme.
Jabĺčka natenko nakrájame, uložíme na doma vyrobené"sušáky", poukladáme na radiátor a raz-dva sú usušené, keďže radiátory v týchto zimných dňoch sú neustále teplé. Sušili by sme aj hríby, ale nerastú. Musíme si na ne počkať. :-)
Je to naozaj zdravá maškrta. Napríklad na také domáce chrumkanie. :-)
Prajem Vám pekné dni.
Ahojte
Dana
Ahoj Dani.Jablka vypadaju nadherne,len skoda ze mi nemame uz doma ziadne.Ale aj ja som mala v plane susit:-)))))
OdpovedaťOdstrániťAhoj Katka. Jabĺk sme mali minulé leto celkom dosť, časť z nich prešla aj do tekutého stavu. :-):-):-). Ďakujem za komentár. Dana
OdpovedaťOdstrániťAj my ľúbime také jabĺčká, ale keď iba kupujeme, tak momentálne nesuším.
OdpovedaťOdstrániťEmily
Ďakujem za komentárik. Ahoj.
OdpovedaťOdstrániť