štvrtok 17. decembra 2015

V týchto pochmúrnych dňoch sem dám zopár kvietkových  spredo dverí, ktoré som včera odfotila, keď slniečko chvíľu svietilo. Tvária sa, ako keby neboli o týždeň Vianoce. :)



























A teraz, hor sa do práce. Pokračujeme..... :)
,

Trošku zimnej nálady....

Ahojte!

Dana :)



8 komentárov:

  1. No, to je tvoja chyba, že teraz kvitnú! Nedala si im do črepníka kalendár :-) A možno aj dala, ale neotáčaš strany v ňom :-)))
    Medovníčky máš krásne!
    Užívaj si to!
    Pááá

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ...asi si budeme musieť zvyknúť na takéto krásne rozkvitnuté vianočné dekorácie, keď je vonku všetko naopak :-D a na Veľkú noc budeme stavať snehuliaka :-) krásne predvianočné dni, Dani!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež mi kvitnú sirôtky ... chodím ich denne pohládzať očami ... príroda je fakt pomýlená ... jarné počasie v decembri a zima v marci ... tak tomu bude už tretí rok za sebou ... a normálne už rúžim po snehu ...
    Pekné perníčky ... vyhrala si sa s nimi ... ale tak to má byť ... aj pre oči treba ... :) Dani, maj sa fajn ... pa L.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. How nice to see these beautiful flowers!
    Lovely pictures !
    Have a nice weekend !

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Paaani nádherne sirôtky, a v decembri, no svet na ruby :-) Myslim že pečenie maš linecke cesto...dobry nápad väčšie a menšie srdiečka na sebe. Maj sa krásne.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Paaani nádherne sirôtky, a v decembri, no svet na ruby :-) Myslim že pečenie maš linecke cesto...dobry nápad väčšie a menšie srdiečka na sebe. Maj sa krásne.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Feliz Natal!!! Que a manjedoura do seu coração esteja pronta para receber o Menino Jesus que irá nascer!!!
    Um ano novo repleto das bençãos de Deus!!!
    Doce abraço com carinho, Marie!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Dani, krása - kvetinky i srdiečka. Ja som ešte v sobotu pracovala v záhrade, to sa veru po minulé roky 19. decembra nedialo :-) Dokonca mi tiež ešte kvitnú chrysantémy, nemali ešte ani príležitosť omrznúť. Ale myslím, že po sviatkoch si ešte mrazu i snehu užijeme. Maj sa krásne a prajem ti šťastné a spokojné Vianoce! Vierka.

    OdpovedaťOdstrániť