piatok, 30. septembra 2016


JESEŇ V ZÁHRADE


























... umyť, podrtiť a šup do suda :)...


...ale aby to nebolo že len do suda, tak  aj na pečený čaj  :)...








...a keďže naše divé rajčinky malé rodia ako divé, tak niektoré poputovali aj na takýto výborný pizzový chlieb...



Ak by chcel niekto si upiecť, tak
na kysnuté cesto:
20 g droždie
1 KL kryštál. cukor
2 PL oliv. olej
2 -2,5 šálky hl. múka

Klasicky vykysnúť a tak :):) a po vykysnutí obložiť:
150 g cherry paradajky
2 str. cesnak nadrobno nasekaný
1 KL hrubozrnná soľ
5 PL oliv. olej
čerstvý rozmarín

Piecť na 200 st. cca 30 min. do chrumkava.

Prajem krásne jesenné dni.:)


ahoj

Dana :)


2 komentáre:

  1. Danka, aj teraz to máš ešte samé kvietko! Krásne!
    Jablká do suda, to bude asi alkohol :-)
    Ale v zime s čajíkom občas dobre padne!

    OdpovedaťOdstrániť